Deelnemers

Elke beurs worden er 100 deelnamenummers uitgegeven. De inschrijving hiervoor is vier weken voor de beursdatum via een link op deze site. Deelnemers betalen 3 euro inschrijfgeld, dit wordt verrekend met de opbrengst.

Je kunt alleen goederen te koop aanbieden wanneer je bent ingeschreven als deelnemer en een deelnamenummer hebt ontvangen.

Je neemt deel aan de beurs op eigen risico. De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor het zoek raken of beschadigen van spullen, reclameren kan alleen tijdens de beurs, dus controleer alles goed voordat je naar huis gaat.

Je ontvangt 75% van de totale waarde van je eigen verkopen. 25% van de opbrengst is voor de beursorganisatie welke, na het betalen van kosten, een donatie doet aan een goed doel.

De voorjaarsbeurs is bestemd voor voorjaars- en zomerkleding vanaf maat 74 t/m 176. De najaarsbeurs is bestemd voor najaars- en winterkleding vanaf maat 74 t/m 176. Maten zoals 3yrs of S of M worden niet geaccepteerd.

Je mag maximaal 144 artikelen inleveren (inclusief gelimiteerde artikelsoorten).

 • Voor rompertjes geldt een limiet van maximaal 10 stuks.
 • Voor babyspeelgoed geldt ook een limiet van 10.
 • Wij nemen geen pyjama’s en ondergoed of knuffelbeesten ter verkoop aan i.v.m. hygiëne.
 • Jongens- en meisjeskleding wordt apart aangeboden, lever ze apart én op volgorde van maat in.
 • Denk ook aan de verkoop van baby-en kinderartikelen zoals fietsjes, fietsstoeltjes, autostoeltjes, badjes, speelkleden, luieremmers, babyfoons, kindermeubels en wandelwagens.
 • Je kan ook positiekleding aanbieden. Zorg dat deze voor de uitpakkers duidelijk herkenbaar is, bijvoorbeeld door deze in een aparte doos aan te leveren.

De organisatie heeft het recht om aangeboden kleding en speelgoed te weigeren indien deze niet voldoet aan de gestelde criteria. Hieronder volgen een paar van die voorbeelden:

 • Het kledingstuk past niet bij het seizoen
 • Het kledingstuk is kapot
 • Het kledingstuk heeft een vlek of is verwassen
 • Het kledingstuk is niet eigentijds
 • Het kledingstuk is kleiner dan maat 74 of groter dan maat 176
 • Het speelgoed is vuil, stuk of niet compleet
 • Videobanden, cd’s of dvd’s die geen originele exemplaren zijn

Artikelen dienen voorzien te zijn van een voorgedrukte sticker. Wij leveren de sticker-link bij de mail waarin deelname wordt bevestigd, je kunt de stickers dan zelf printen. De verkoopprijs bepaal je zelf. Plak de sticker op de voorkant van het kledingstuk of knip de sticker uit en bevestig deze met een touwtje.

De inlevertijd is de vrijdagavond voorafgaand aan de beurs van 16:30 tot 19:30 uur in dorpshuis De Twee Marken in Maarn.

Je levert kleding in een stevig kartonnen doos of kunststof box in (geen tas). Vermeld duidelijk, en aan alle kanten, je deelnamenummer. Speelgoed graag in een aparte doos inleveren, vermeld ook het deelnamenummer.

Het ophalen van de niet verkochte spullen is op de beursdag van 14:00 tot 14:30 uur. Je dient de inhoud van de dozen die je komt ophalen zelf ter plaatse goed te controleren. Achteraf kan je niet reclameren. Spullen die niet opgehaald worden, worden meegegeven aan het goede doel.

Informatie over jouw opbrengst ontvang je aan het einde van de beursdag per e-mail in de vorm van een lijstje met verkochte items (op basis van volgnummer). In de week volgend op de beurs ontvang je het geld op je bankrekening.

Ben je iets kwijt geraakt wat niet in de doos of op de tafel ligt, kijk dan eens bij de “gevonden voorwerpen”. Daar ligt kleding/speelgoed waarvan de sticker er niet meer op zit en wij dus niet meer weten van wie deze spullen zijn.

Wil je niet verkochte spullen achter laten voor het goede doel ,dan kan dat.

Etiketten
Wij stellen strenge eisen aan etiketten. Hieronder vind je de te printen versie in PDF. Nadat je deze hebt geprint moet je zelf nog je deelnamenummer in rode pen vermelden en de gegevens van het te verkopen item invullen.

PDF etiketten KKBM

Dit formaat etiketten (24 per vel, 70x37mm per etiket) is verkrijgbaar bij Boek&Koek in Maarn. Je kunt ze ook online bestellen: 123inkt.nl.

Etiketten kan je op het artikel vastplakken of met een touwtje bevestigen (even uitknippen). Dit laatste is handig bij gladde of grof gebreide stoffen maar ook bij schoenen en veel speelgoedsoorten.

Aan het einde van de beurs ontvang je van ons per e-mail een lijst met verkochte items gesorteerd op volgnummer. Het is aan de jou of je zelf een checklist maakt om een controle uit te voeren. Dit kan bijvoorbeeld door je ingevulde etikettenvellen te kopiëren.